Garderober ska harmoniera med den övriga inredningen

Garderober, förvaringsutrymmen eller snygg design. Du ska inte behöva välja mellan dessa alternativ. Nu finns det en butik som ger dig båda delarna. Hos oss på Kök & Inredning Stockholm så kan du välja mellan ett generöst utbud av garderober.

Alla människor har olika behov och krav när det kommer till förvaring. En garderob är det bästa sättet att på ett diskret sätt förvara saker som inte ska ligga framme. Samtidigt så är det också detaljer som sticker ut i hemmet.

Behöver inte bli dyrt

Varför ska du åka till ett billigt varuhus och köpa tråkiga garderober som alla andra har? Många tror att bara för att man väljer något unikt och designat så kommer det att kosta skjortan. Men så behöver det inte vara längre.

I vår butik på Birger Jarlsgatan mitt i centrala Stockholm så kan du komma in och få inspiration för hur du ska organisera garderober i framtiden. Här kan du välja mellan ett generöst utbud som passar varje hem och smak.

En gemensam vision för hemmet

Vi tror på att alla människor har en vision och en idé om hur deras hem ska se ut. För att förverkliga detta så krävs det att varje detalj i hemmet harmoniserar med varandra. Garderober är en sådan del av hemmet som ofta försummas.

När du lägger mycket krut på andra delar av hemmet så får sådana detaljer stryka på foten. Vi på Kök & Inredning Stockholm vill inte att det ska behöva vara så.

När du ska välja garderob så fundera på hur ditt hem ser ut och vad du vill göra med det. Tänk också på vila förvaringskrav som du har. Garderober är precis som många andra delar av hemmet dualistiska i den mån att de ska vara både funktionella och snygga samtidigt.

garderober