Kakel för tiden och rummet

Med rätt kakel så kan du lyfta ett helt rum. Ska du bygga om kök eller badrum så har Kök & Inredning Stockholm ett unikt designmaterial för dig. Hos oss hittar du stilarna som kostar skjortan hos konkurrenterna. Vår idé är att alla ska ha rätt till att förverkliga sin dröm.

Med rätt material kan du skapa ett snyggt och stilrent kök eller badrum. Det kan verka stelt, men är egentligen ett mycket formbart material. Med kakel kan du skapa ett kök eller badrum som blir ett uttryck för dig och din stil.

Ett material som håller måttet

Materialet har många fördelar. Det ger en skön och ren känsla och är lätt att hålla rent. Dessutom blir det lättare att hålla borta fukt och det är mycket hållbart. Kakel behöver inte vara traditionellt och tråkigt. Men fantasi och kreativitet så kan du skapa ett kaklat rum som står sig över tid. Hos oss på Kök & Inredning Stockholm så får du all den hjälp som du kan behöva med ditt kaklande.

Med kakel kan du göra allt från att kakla ett badhus till att skapa konst. Slaget vid Aljubarrota, är ett konstverk i kakel av den portugisiske konstnären Jorge Colaço. Det är ett bra exempel på vad du kan göra med kakel hemma hos dig.

Lätt att hålla rent

Det är både dekorativt och lätt att hålla snyggt. Det behöver oftast bara skuras någon gång då och då, ofta räcker det med en överspolning. För barnfamiljen och den moderna människan så är detta det perfekta sättet att inreda både kök och badrum.

Men kakel fungerar också i andra rum. Med kakel kan du skapa en interiör i medelhavsstil, det passar alldeles utmärkt för altanen eller uteplatsen. Det är bara fantasin och viljan som sätter stopp.

I vår butik mitt in centrala Stockholm på Birger Jarlsgatan så hittar du ett nästan komplett sortiment med alla sorters kakel.

kakel