Klassiskt kök med tidlös elegans

Ett klassiskt kök bär en känsla av tidlös harmoni och stil. Det finns många epoker och stilar att välja mellan. Vi på Kök & Inredning Stockholm kan hjälpa dig att förverkliga ditt drömkök. Kom in till oss med dina drömmar och idéer så ska vi ge en hjälpande hand.

För dig som är trött på de moderna köken är den klassiska varianten en skön retreat. Här kan du förverkliga den svenska allmogedrömmen. Med kopparkittlar hängande över en stor och rustik lantspis.

Varför inte en öppen vedkamin i köket och en kökssoffa målat med äkta dalamotiv. Lägg där till broderade dukar och ett rymligt skafferi för alla syltburkar och saftflaskor som blivit till under och efter bär och fruktsäsongen.

Vad är ett klassiskt kök?

Ett klassiskt svenskt kök bär med sig 100 år av innovation och utveckling. Från de öppna spisarna före det att folkhemmet bredde ut sig, via 1960-talets alla plastprodukter in i dagens moderna era. I denna tidslinje av utveckling när det kommer till kök så finns den svenska inredningssjälen. Köket har alltid varit en samlingspunkt i vår kultur.

Här har familjen, vänner och bekanta mötts för att äta, fika och umgås. Tänk att kunna göra det i en ombonad miljö som ett klassiskt kök erbjuder.

Ett klassiskt kök kan bära en känsla av lyx samtidigt som det är praktiskt och funktionellt. Det fungerar alldeles utmärkt för barnfamiljen i storstaden, som för dig som bor ensam på landsbygden. Med ett klassiskt kök kan du verkligen skapa en känsla av harmoni och stilistisk elegans i ditt hem.

Du kanske har en dröm och vision om hur ditt kök ska se ut. Vi på Kök & Inredning Stockholm har erfarenheten och inredningen som behövs för att kunna förverkliga detta. Vi vill hjälpa er att få liv i er dröm.

I vår butik som ligger centralt beläget i Stockholm på Birger Jarlsgatan så finns en generös och inspirerande utställning. Här kan ni i lugn och ro studera alla detaljer och samtidigt nära idén om ert drömkök.

Dags att sätta igång

När det sedan är dags för att sätta igång så finns vår kunniga och erfarna personal. Vi kan bistå er med mer än bara saker. Vi brinner för kök och inredning, att se våra kunder lyckliga över det färdiga resultatet är en drivkraft som ger vårt arbete mening.

Det är viktigt att ert kök harmoniserar med resten av huset. Bor ni i en äldre fastighet så är ett klassiskt kök rätt val för er. Husets övriga inredning är också viktigt att ta med i beräkningarna för hur ni ska utforma ert kök. Det går att hitta lösningar för allt.

Det går också att kombinera funktionalitet och elegans. Genom smarta förvaringsutrymmen och stilfull elegans så blir ert kök både vackert och enkelt att arbeta i. Ett kök ska byggas och utformas efter de som lever och verkar där. Era intressen och behov ska stå i centrum. Men de behöver heller inte stå i vägen för att idén blir till verklighet.

Genom att vi tillsammans tar med alla viktiga detaljer i ert kök så kan ni få ett rum som håller för många år framåt. En plats där minnen skapas och livslust gror.

Klassiskt kök