Kök för alla sinnen och smaker

Det finns kök och så finns det riktiga kök. Nu är det möjligt för alla att skaffa ett unikt och personligt sådant. Hos Kök & Inredning Stockholm möter du en stilistisk harmoni och ett utbud som sticker ut till priser för alla plånböcker.

Ett nytt kök ger ditt hem nytt liv. Med förnyelse följer också förändring. Ett hem behöver precis som människor ibland genomgå en metamorfos och utvecklas mot något nytt. Köket ska precis som det övriga hemmet harmonisera med den smak och stil som de som bor där har.

Kök ska vara roligt

Det ska vara roligt att skapa ett nytt kök. Många drar sig för att göra förändringar, och det är inte konstigt. Det är ont om tid, och att ta sig för stora projekt kräver att man investerar en del tid. Men när du väl kommer igång med ditt köksprojekt så kommer du att dras in i en rolig värld av inredning och förändring.

Du kan välja att göra det mesta själv och bara köpa detaljerna och snickerierna hos oss. Eller så kan du be oss om all hjälp. För oss är det viktigaste att våra kunder blir nöjda. Vi tror att alla bär på en stilistisk gen och en kreativ förmåga att själv komma med idéer hur det framtida köket ska se ut.

Vår uppgift är att bistå er med inspiration och idéer så att ert projekt förverkligas.

Vänd dig till en proffsig butik med ett stort och varierar sortiment. Här i våra lokaler mitt i Stockholm på Birger Jarlsgatan har vi vår butik. Där kan du inspireras av en stor utställning. Vi har allt från klassiska lantkök till de moderna och stilrena köken som en del väljer i dag.

Era drömma är vårt arbete

För oss är det viktigaste att våra kunder får det köket som de drömmer om. Med rätt köksinredning så kommer ert hem att lyfta. Att komma in i köket, även om det är en grå oktobermorgon, ska vara en resa i tiden och rummet.

Du kan välja ett modernt kök eller ett klassiskt. Varje hem och smak har sitt. Med ett modernt kök i ett nytt hus kan du skapa en stilren känsla som går igenom i husets alla detaljer. De vita och raka linjerna kommer att balansera mot naturen utanför och ge er utrymme för att sätta en personlig prägel.

Flera valmöjligheter

Eller varför inte ett klassiskt allmogekök i ett äldre hus? Tänk dig själv en stor spis med kopparkittlar hängande ovanför. En kökssoffa i allmogestil och ett stort gammalt matsalsbord, där generationer av människor har ätit. Det går att med moderna medel och klassiska ting forma ett kök som står sig tidlöst för lång tid framöver.

Hos oss på så får ni möjligheten att förverkliga drömmar. Vi tror att människor inte ska behöva välja kök med plånboken eller bara skaffa ett enkelt kök för att det verkar bekvämt och går snabbt.

Hos oss får alla råd att hitta ett kök som verkligen passar med er och ert hem. En plats att umgås och vara för lång tid framåt.

kök