Balans och harmoni

Vi sammanflätar förnuft och känsla till en harmonisk helhet.

Vi på Kök & Inredning erbjuder våra kunder en annan sorts kök än de masstillverkarna kan leverera.

2014 blev Claessonkök vald till Årets Kök i Sverige, en utmärkelse som kröner ett hårt och långt arbete. Men också ett kvitto på att vi faktiskt är några av de absolut bästa på att inreda kök och hem.

För oss är hemmet en helhet som ska samverka, varje rum lever sitt liv med många detaljer som i sin tur bildar en enhet för att skapa bästa möjliga resultat. Tillsammans ska alla rum bilda ditt hem, en plats att trivas i och leva med under lång tid. Därför har vi också en komplett och heltäckande kunskap när det kommer till all tänkbar inredning. Vi på Kök & Inredning Stockholm kan hjälpa er med allt till hemmet, varje liten detalj, ja även gardiner. Hos oss kan du förverkliga mycket, vill du ha ett knallrött kök, då ordnar vi det.

balans_harmoni

Köksinredning

kökinredning

En köksinredning väljer du för att trivas med under många år. När det är dags att renovera och bygga om köket så har du också möjligheten att göra något nytt med ditt hem. Hos Kök & Inredning Stockholm så får du inspiration och möjligheten att skapa något unikt av ditt kök.

kökinredningen

Ett kök består av många detaljer. Allt från vitvarorna via bänkskivor och gardinerna. Allt måste harmonisera och på ett elegant smälta in i varandra. Ingen detalj får ta över utan ska tillsammans med de andra sätta sin helhetsprägel.

katt i köket

Skapa ditt eget drömkök. Börja med dig själv, vilken är din smak? Finns det någon särskild epok, färg eller stil som du känner extra starkt för? Det viktiga är att du skapar ett kök som balanserar med ditt eget känsloliv, snarare än att välja ett dussinkök som de flesta andra.

Ta fram konstnären i dig!

I varje människa lever det en kreatör och konstnär. Det gäller bara att plocka fram dessa idéer och drömmarna som lever långt inom dig.

Hos oss på Kök & Inredning Stockholm arbetar vi i ett team som tillsammans har nästan ett halvt sekel med erfarenhet från inrednings och designvärlden. Vi kan hjälpa dig att ta fram de där vaga drömmarna och tankarna om hur ett kök och hem kan se ut. Sedan kan vi tillsammans utforma ett kök som står sig över lång tid.

bänkskivor
konstnaren2
konstnaren3