Köksinredning

En köksinredning väljer du för att trivas med under många år. När det är dags att renovera och bygga om köket så har du också möjligheten att göra något nytt med ditt hem. Hos Kök & Inredning Stockholm så får du inspiration och möjligheten att skapa något unikt av ditt kök.

Ett kök består av många detaljer. Allt från vitvarorna via bänkskivor och gardinerna. Allt måste harmonisera och på ett elegant smälta in i varandra. Ingen detalj får ta över utan ska tillsammans med de andra sätta sin helhetsprägel.

På så sätt kan du skapa ditt eget drömkök. Börja med dig själv, vilken är din smak? Finns det någon särskild epok, färg eller stil som du känner starkt för. Det viktiga är att du skapa ett kök som balanserar med ditt eget känsloliv, snarare än att välja ett dussinkök som de flesta andra.

Inte bara för de rika

Länge har det varit förbehållit en liten exklusiv elit att kunna välja ett sådant kök. Det svenska egnahemskulturen är fortfarande starkt dominerande i vårt land. Vanliga människor väljer likartade kök. Men egentligen finns det inte vanliga människor, bara tråkiga eller snygga kök.

Vi på Kök & Inredning Stockholm har ett stort och specialdesignat sortiment av köksinredning som gör det möjligt för alla att forma ett kök som står sig över lång tid. Vi vill ge dig verktygen att göra något som du verkligen trivs med.

Hos oss möter du kunniga och erfarna personer som kan hjälpa er med det stora och det lilla. Vi kan ge er råd om hur ert kök kan byggas från grunden eller bara komma med några smakråd. I vår butik kan ni välja länge i en behaglig miljö mellan det unika urvalet.

En ny era

I början av 1950-talet inleddes det svenska miljonprogrammet. Köken byggdes funktionella för att effektivisera köksarbetet. Varje del av köket, vitvaror, skärbrädor och luckor placerades strategiskt för att den som arbetade där skulle kunna effektivisera hushållsarbetet.

Ett bra kök ska vara både funktionellt och snyggt. Genom varje tidsepok så har köken sett annorlunda ut. Utveckling och teknik ställer höga krav på kökens utformning. Den köksutrustning som fanns på 1970-talet är i dag omodern, och inredningen med den.

Ett nytt kök för en ny tid

Dagens kök ser annorlunda ut. Det ska inte längre bara vara funktionellt. Alla ska kunna trivas, det måste vara snyggt. Dessutom är det gamla klassiska matsalsmöblemanget i många familjer skrotat till förmån för stora soffor och tv-apparater. Därmed har köket fått spela en allt viktigare roll i det sociala livet.

Därför ska du tänka på att bygga ett kök som fungerar för både vardag och fest. Med detta kan vi på Kök & Inredning Stockholm hjälpa er. Vi har koll på det allra senaste när det kommer till mode och design. Men har samtidigt den historiska kunskapen om hur svenska och internationella kök har sett ut genom tiderna. På det viset kan vi hjälpa er att skapa ett tidlöst kök som står sig för lång tid framåt. I vår butik finns grejerna, i ditt huvud finns idéerna. Tillsammans ska vi para ihop detta till ett kök i tiden och rummet.

Köksinredning