CLAESSONKÖK

Cleassonkök heter vårt köksmärke, det är svensktillverkade i Krylbo, Dalarna.

Familjen Claesson började tillverka köksinredning under 1950-talet. I den lilla fabriken arbetar inredningssnickare med hög kompetens och lång yrkes erfarenhet, med andra ord, de är proffs på inrednings snickerier.

Fabrikens målsättning är att göra snickerier som ska hålla över tiden. De är noga med materialval och de beslag som används är av mycket hög kvalitet.
Standardsortimentet är brett, till exempel finns underskåpen i två olika djup, väggskåpen finns i fem olika höjder och högskåp i 9 olika bredder. Dessutom som standard finns det tre olika sätt att sätta luckan på stommen, i facktermer säger man innan förliggande-, överfals- och utanpåliggande luckor.

Produktionen sker efter beställning, en kund i taget, utifrån varje beställares önskan, vilket gör det möjligt för en personlig design.

Med Claessonkök kan vi erbjuda er en produkt vi är stolta över och som står sig över decennier. Har du en idé eller vision så kan vi förverkliga den tillsammans med snickeriet.

om_oss
Kök & Inredning Stockholm kan även erbjuda olika vitvaror och annan utrustning till hemmet.

Vi är återförsäljare för bl.a. Miele Studio, Kithenline, Norcool, Fischer & Paykel, Fjäråskupan, Tovenco, Ilve, Bertazoni, BORA m.fl. Detta ger oss möjlighet att finna smarta lösningar för det unika köket.

Handtag knoppar och belysning kommer från Beslag Design och B&B.För badrummet levererar vi varor från Sanovas breda sortiment. Gardiner för alla utrymmen kan ordnas genom vår medarbetare Marie Theander.

Låt dig inspireras hos oss!

Välkommen in till oss på Kök & Inredning Stockholm, vår butik ligger på Birger Jarlsgatan 96 Stockholm. Närmaste T-banestation är Tekniska högskolan, ett flertal bussar stannar utefter Odengatan samt vid Jarlaplan och för dig som föredrar bilen så finns det ett p-hus under Norra Real infart Tulegatan 14 med uppgång mot Roslagsgatan.

Här har vi byggt upp utställningskök för att ge dig inspiration och känsla för hur ditt hem skulle kunna se ut. Våra kunniga medarbetare finns här för att hjälpa er med allt som har med kök och inredning att göra. Vi kan hjälpa dig med hela hemmet. Hos oss får du en personlig service av riktiga proffs som vet hur du skapar ett hem som är utöver det vanliga.